Despre noi

Suntem o „mână de oameni”, cu viziuni comune, lucru ce ne face munca în echipă atât de simplă!

Noi lucrăm pentru succesul tău în agricultură!

Desi suntem din 2007 pe piață în domeniul comercializării produselor agricole și horticole și am putea spune mândrii că dispunem deja de cațiva ani de experiență, noi totuși tindem să credem că experiența noastră nu se raportează doar la anii trecuți, aceasta se cumulează zilnic cu fiecare client servit și mulțumit, dobândind de fiecare dată o experiență aparte – importanța contactului direct cu tine.

Despre Companie

Secretul afacerilor defapt e foarte simplu: dacă facem cu pasiune ceea ce facem, tu vei fi mulțumit și noi la fel, rezultatele pozitive neîntârziind să apară în ambele părți. Și noi chiar ne putem declara pasionați de tot ceea ce facem, fie vorba de directorul, care caută necontenit strategii pentru mulțumirea ta, sau de soferul, care străbate mii de kilometrii săptămânal cu devotament, pentru a livra în timp util.

Pe parcursul contactului direct sau indirect cu noi, vei descoperi că suntem în primul rând oameni, oameni care urmărim să îți oferim soluții personalizate, potrivite pentru preocupările tale agricole sau horticole, exact cum am face-o și pentru noi înșine. Am realizat căci cu toții ne dorim în ziua de azi ca orice demers de achiziție, spre exemplu, să decurgă cât mai fluent, transparent și bineînteles cu garanția rezultatelor așteptate. Inevitabil, trăim vremuri când timpul este foarte prețios, atât pentru tine cât și pentru noi, din acest motiv străduința noastră zilnică este să îți oferim pe lângă produsele profesionale pe care le avem și câte ceva din experiența noastră acumulata. Per ansamblu beneficiezi de produse de la producători atenți selectați și în plus de îndrumarea colegilor noștrii, pentru a avea într-un final recolta bogată și profitabilitatea pe care ți le-ai dorit. În acest scop distribuim pentru tine, produse agricole și horticole de cea mai bună calitate de la producători renumiți precum: Pioneer, Monsanto(Decalb), Caussade, Maisadour, KWS, Procera, LG, RAGT, Marton Genetics, ZP, NS(NSK), Alcedo, Agrosem, Chemirol. In addition, I was paper writing service amazed that so many individuals in the u

Totul a început de la o idee simplă de a deschide un magazin de produse agricole, magazin pe care îl găsești în Salonta, județul Bihor pe strada 7 iunie nr.4. Ulterior, iar apoi în baza feed-back pozitiv din partea clienților, ne-am lărgit activitatea și azi am ajuns să facem față cu succes solicitărilor pentru vânzările cu ridicata. La noi ești oricând binevenit și ne bucuram de vizita ta și de feed-back-ul tău! Pentru oferta de preț personalizată, colegii noștrii îți vor răspunde cu plăcere solicitărilor atât telefonic la numărul de telefon +40/726036107, precum și prin e-mail la adresa: contact@plantmaster.ro .

Mergi mai departe la magazin!

Accesează magazinul nostru online și vezi cele mai bune oferte și promoții!